Инвестиции

Програма за инвестиции в крипто-валути

Нашата компания предлага уникална возможност за инвестиция в крипто-валути. Тази програма е подходяща за инвеститори, които по някаква причина не искат да купуват собствено оборудване за майнинг.

Същност на програмата: Получаване на печалба от генерирането на крипто-валута, без да се купува скъпа ферма за добив.

Как работи това?

Нашата компания е професионално ангажирана с майнинг на крипто-валути. Разполагаме със съоръжения с големи мощности за генериране (майнинг).

Предлагаме на нашите клиенти да вземат участие в използването на тези съоръжения. И то с гарантиран процент от печалбата!

Стандартни условия за гарантирана печалба

Гарантираме на нашите клиенти печалба в размер:

1,5%

 месечно
или 18% на година!

Това е много повече отколкото във всяка банка в България.

Приходите за нашите клиенти не зависят от хода на крипто-валутата или от други фактори. Ние гарантираме месечната Ви печалба.

В случай, че искате да върнете парите, можете да го направите по всяко време на края на срока действие на договора и в пълен размер без комисионни!

Откъде идват подобни лихви?

Това е просто: Печелим от парите Ви. Веднага, на втория ден след извършване на плащането, парите Ви започват да печелят. Ние непрекъснато увеличаваме капацитета си и по този начин нашите клиенти стават наши съинвеститори и се възползват от оборудването за добив.

 

Изплащане на печалбата

Печалбата се начислява ежемесечно от 5 до 10 число на всеки месец, следващ отчетния период.

За сега имаме два варианта за начисление на печалбата:
1. Портфейл Bitcoin – C него Вие можете самостоятельно да преведете получения доход с помощта на различни обменни сайтове (bestchange.ru)

2. Дебитна карта Epayments. Поръчвате карта за 5 евро и я получавате по пощата след 1-2 седмици. Това е най-добър вариант за получаване на плащания от Биткойн портфейла.